joi, 30 martie 2017

Gratar din piept de pui cu garnitura de mazare



   Gratar din piept de pui cu garnitura de mazare:)

  Ingrediente pentru garnitura de mazare:
  -500 gr.mazare verde congelata,
  -2 cepe,
  -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -1 mix de gogosari,
  -2-3 linguri ulei.
  Ingrediente pentru gratar:
  -1 caserola de piept de pui file-(750 gr.),
  -1/4 lingurita oregano,
  -1 lingurita sare,
  -1 lingura ulei.
  Mod de preparare:
  -Se toaca ceapa si se prajeste,se adauga mixul de gogosari,mazarea,maggi secretul gustului,apa cat cuprinde si se fierbe la foc potrivit,pana cand scade apa,apoi se sopreste focul.
  -Se spala pieptul de pui si se lasa la scurs,apoi se sareaza si se condimenteaza cu putin oregano,dupa care se prajeste intr-o tigaie gril cu foarte putin ulei.Se poate servi cu gogosari in sos.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                    







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu