joi, 30 martie 2017
Gratar din piept de pui cu garnitura de mazare
Gratar din piept de pui cu garnitura de mazare:)
Ingrediente pentru garnitura de mazare:
-500 gr.mazare verde congelata,
-2 cepe,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
-1 mix de gogosari,
-2-3 linguri ulei.
Ingrediente pentru gratar:
-1 caserola de piept de pui file-(750 gr.),
-1/4 lingurita oregano,
-1 lingurita sare,
-1 lingura ulei.
Mod de preparare:
-Se toaca ceapa si se prajeste,se adauga mixul de gogosari,mazarea,maggi secretul gustului,apa cat cuprinde si se fierbe la foc potrivit,pana cand scade apa,apoi se sopreste focul.
-Se spala pieptul de pui si se lasa la scurs,apoi se sareaza si se condimenteaza cu putin oregano,dupa care se prajeste intr-o tigaie gril cu foarte putin ulei.Se poate servi cu gogosari in sos.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu