joi, 30 martie 2017

Fasole verde cu inimi de porc




  Fasole verde cu inimi de porc:)

  Ingrediente pentru garnitura de fasole:
  -500 gr.fasole verde congelata,
  -2 cepe,
  -2-3 linguri ulei,
  -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -2-3 catei de usturoi.
  Ingrediente pentru inimi de porc:
  -2 cepe,
  -1 kg.inimi de porc,
  -1 mix gogosari,
  -1/2 lingurita tarhon,
  -1/2 lingurita oregano,
  -3-4 foi de dafin,
  -sare dupa gust,
  -200 ml.suc de rosii.
  Mod de preparare pentru garnitura de fasole:
  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste,se adauga fasolea,maggi secretul gustului,200 ml.apa si se fierbe la foc mic,pana cand apa scade si fasolea este patrunsa,apoi se opreste focul si se adauga 2-3 catei de usturoi pasati,se pune un capac,pret de cateva minute,sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
  Mod de preparare pentru inimi:
  -Se sectioneaza inimile in bucati potrivite,se spala,se pun la foc iute pret de cateva minute,apoi se arunca apa,se clatesc si se pun iar la fiert.Se adauga ceapa tocata,mixul de gogosari,ierburi aromate,putina sare,foi de dafin,apa cat sa cuprinda inimie si se fierb cu capac,la foc potrivit.Cand sunt fierte se adauga sucul de rosii,se mai potriveste de sare si se mai trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                        





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu