duminică, 19 martie 2017

Orez cu copanele:)



  Orez cu copanele:)

  Ingrediente pentru garnitura de orez:
  -4 linguri cu orez,
  -1 ceapa,
  -1 mix gogosari,
  -1 lingura bulion de gogosari,
  -2 linguri ulei,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de gaina,
  Ingrediente pentru friptura:
  -6 copanele,
  -50 ml.ulei,
  -1 canita vin alb,
  -1/2 lingurita cardamom,
  -1/2 lingurita salvie,
  -1/2 rozmarin,
  -1/2 lingurita sare.
  Ca muraturi se pot servi Gogosari in sos de bulion si mustar.

  Mod de preparare pentru garnitura de orez:
  -Se toaca ceapa si se pune la prajit in putin ulei,se adauga mixul de gogosari si se lasa sa se patrunda bine,dupa care se adauga orezul,500 ml.apa,maggi secretul gustului cu gust de gaina,bulionul de gogosari si se lasa sa fiarba la foc mic,pana cand orezul este fiert,dupa care se opreste focul.
  Mod de preparare pentru copanele:
  -Se pun copanelele intr-o tava,se presoara sare,ierburi aromate,se toarna vinul si la final ulei si se da la cuptor la foc mare,pana cand se rumenesc.
  Se aseaza pe un platou cate putin din toate si se serveste cu multa dragoste.Sa aveti pofta dragilor!
                                                               






  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu