miercuri, 22 februarie 2017

Ciupercute in vin cu fidea:)

  #miercureafaracarne

  Ciupercute in vin cu fidea:)

  Ingrediente:
  -300 gr.ciupercute,
  -3 linguri ulei,
  -sare dupa gust,
  -1/4 lingurita oregano,
  -2 catei de usturoi,
  -1 ceapa,
  -1 plic maggi fidelicios cu gust de ciuperci,
  -50 ml.vin alb.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit cu putin ulei,se adauga ciupercutele taiate si se prajesc,asa cam cat sa se patrunda bine ceapa,apoi se adauga vinul alb,oregano,se pune un capac si se fierbe totul la foc mic,pana cand scade surplusul de lichid,apoi se inchide focul si se pune usturoiul tocat,se pune capac si se lasa pret de cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
 -Se pune 300 ml.apa la fiert si cand fierbe se pune plicul de maggi fidelicios,se opreste focul si se lasa cateva minute,dupa care se strecoara de supa ramasa,se pune pe un platou,se adauga ciupercute si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
 Daca mancarea mea nu va place,atunci va invit la Daniel care ne rasfata mereu cu bunatati si la Raluca ce ne rasfata cu un desert minunat! 
                                                         





3 comentarii:

  1. Eu as manca orice cu oregano, e printre condimentele mele preferate si am acasa un ditamai stocul pe care l-am facut de la greci :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merge presarat si peste crutoanele din supa-crema de broccoli :)

      Ștergere