miercuri, 8 februarie 2017
Salata din icre de biban
Salata din icre de biban:)
Ingrediente:
-200 gr.icre de biban,
-50 gr.gris de grau,
-100 ml ulei,
-1 lamaie,
-50 ml.apa minerala,
-2 cepe,
-1 lingurita sare.
Mod depreparare:
Se separa icrele de pielita,se pun la robot si se incepe mixarea,adaugandu-se ulei putin cate putin,pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie,apa minerala,putin cate putin si cate o lingurita de gris,gata fiert si racit.Se face salata atat cat se crede de cuviinta.Se adauga ceapa tocata marunut,sare dupa gust.se amesteca usor si se serveste pe paine.
-Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine,se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Nu sunt tocmai fan al icrelor sau a produselor din peste,dar cum le vad eu la tine..mai mai ca as gusta sa vad ce si cum
RăspundețiȘtergere