duminică, 5 februarie 2017
Chec cu ciocolata:)
Chec cu ciocolata:)
Ingrediente:
-10 oua,
-10 linguri de faina,
-10 linguri zahar,
-5 linguri ulei,
-2 plicuri praf de copt,
-2 plicuri zahar vanilat,
-2 lingurite cafea solubila,
-1 praf de sare.
Mod de preparare:
-Se pun albusurile la robot cu un praf de sare si se mixeaza la viteza foarte mare,pana cand se obtine o pasta densa,se adauga apoi zaharul,putin cate putin in timp ce se continua mixarea,se adauga si zaharul vanilat.
-Galbenusurile se pun intr-un castron cu uleiul si se amesteca usor cu o spatula.
-Faina se pune in alt castron impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza.
-Se opreste robotul si se adauga galbenusurile putin cate putin,amestecand cu o spatula de sus in jos,usor,adaugand mai apoi faina,putin cate putin,pana la finalizare,apoi se toarna compozitia in doua tavi in care se pune hartie de copt,se toarna compozitia in parti egale in tavi,se pun bucatele de ciocolata pe mijloc,se presoara pe mijloc cafea solubila si se dau tavile la cuptorul incalzit,la foc potrivit pentru circa o ora.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sunt "fana" checuri. Dupa cum arata trebuie sa fie gustos.
RăspundețiȘtergere