vineri, 4 martie 2016

Tort aperitiv Baneasa



  Tort aperitiv Baneasa:)

  Ingrediente:
  -1 cutie penne rigate(paste fainoase din faina de grau dur 100%,500 gr.,
  -200 gr.carne slaba tocata de porc,
  -100 gr salam mix in cascaval si piper,
  - 4 oua,
  -100 ml.lapte dulce,
  -2 linguri pasta de tomate,
  -1 lingurita coriandru,
  -1 ardei iute uscat,
  -1 lingurita sare,
  -300 gr.cascaval,
  -1 lingurita oregano,
  -1 gogosar.

  Mod de preparare:
  -Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc si se pun in strecurator la scurs.
  -Se unge tava cu unt si se aseaza pe margini,in interior felii de salam,apoi se toarna in tava jumatate din paste.Peste paste se adauga carnea tocata,in amestec cu putina sare si putin oregano, se adauga jumatate din cascavalul ras prin razatoare si jumatate din ouale batute cu lapte si putina sare.Se presoara bucatele de gogosar si se pune si cealalta parte de paste fierte.Peste paste se adauga pasta de tomate,restul de cascaval ras si ouale batute.Se presoara bucatele de gogosar,felii fine de ardei iute,corinadru,feliile de salam ramase si se da tava la cuptorul incalzit.Cand tortul este gata,se orneaza cu felii de masline.Sa aveti pofta dragilor!












6 comentarii:

  1. Wooow! Nu m-am gandit pana acum sa fac un astfel de "tort"! Recunosc prefer gustul sarat mai mult decat cel dulce! Si... ador pastele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaiiii ce reteta interesanta, o s-o incerc, multumim, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un astfel de "tort "nici nu am vazut , nici nu am mancat dar imi lasa gura apa doar cand il vad

    RăspundețiȘtergere