duminică, 27 martie 2016
Tarta cu branza de capra
Tarta cu branza de capra:)
Ingrediente:
-1 foaie aluat foietaj,
-1 felie mare de branza de capra,
-5 legaturi de ceapa verde,
-5 oua,
-200 gr. bacon,
-200 gr.ciupercute feliate,
-cateva rosii chery,
-200 gr.masline,verzi si negre.
Mod de preparare:
-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita.
-Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru,se taie in forma rotunda si se aseaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presurata cu putina faina de grau.Peste aluat se pune cu lingura compozitia de branza,se aseaza baconul taiat marunt,ciupercutele,rosiile si maslinele si se da tava la cuptor.Cand se rumeneste frumos,este semn ca tarta noastra este gata.Se poate servi cu ketchup sau fara.Oricum va fi servita,va fi excelenta la gust.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
foarte apetisanta ador brinza de capra
RăspundețiȘtergereCU DE TOATE. EU AM SALIVAT!
RăspundețiȘtergereToate bunataturile !
RăspundețiȘtergere...ce sa zic,arata foarte bine!imi lasa gura apa,,,ia zi...prin curier nu trimiti???
RăspundețiȘtergere