sâmbătă, 17 octombrie 2015
Supa de rosii cu aripioare de pui
Supa de rosii cu aripioare de pui-Reteta Maggi !
Ingrediente:
-1 caserola aripioare de pui (10 bucati),
-1 bucata praz,
-4 linguri ulei,
-1 morcov,
-1 bucata pastarnac,
-1 gogosar,
-2 cutii rosii (una cubulete si una intregi),
-1 pachet maggi fidelicios cu gust de pui,
-sare dupa gust,
-cateva fire de leustean.
Mod de preparare :
- Se curata prazul si se pune cu uleiul la undit si fiindca prazul se patrunde foarte repede adaugam peste el si aripioarele si le lasam asa cat sa prinda un pic de culoare,adugam apoi morcovul,pastarnacul si gogosarul tocate marunt si le inabusim pret de cateva minute,apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare la fiert.
-Punem rosiile la blender si le facem suc dupa care le turnam in oala,dar nu inainte de a se fierbe toate ingredientele.Lasam sa traga cateva clocote bune,adaugam sare dupa gust si oprim focul,adaugand plicul de maggi fidelicios,amestecam usor dupa circa 3-4 minute si presuram putin leustean verde.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Vaaiiii ce bun si ce pofta mi-ai facut :)))))),te pup <3
RăspundețiȘtergerearata divin este preferata mea
RăspundețiȘtergerearata delicios imi place foarte mult felicitarii pentru reteta apetisanta
RăspundețiȘtergere