joi, 29 octombrie 2015

Soufle de conopida




   Soufle de conopida!

  Ingrediente:
  -2 bucati conopida,
  -2 linguri de ulei,
  -1 lingurita oregano,
  - 400 gr.cascal,
  -300 gr.salam uscat,
  -200 kaizer,
  -5 oua,
  -500 gr.smantana dulce,
  -sare dupa gust,
  -2-3 linguri gogosari in sos .


   Mod de preparare:
  -Se curata bucatile de conopida,se spala si se pun la fiert cu apa si sare,se trag cateva clocote,se opreste focul si se lasa sa se raceasca.Cand s-au racit,le desfacem in buchetele micute si le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt,putin ulei si am presurat oregano.Adaugam peste conopida salamul taiat cubulete,kaizerul taiat fasii fine,smantana mixata cu ouale,cascaval ras si ornam cu gogosari in sos,apoi dam tava la cuptor.Cand cascavalul s-a topit este semn ca s-a facut soufle-ul.Sa aveti pofta dragilor!







2 comentarii: