luni, 12 octombrie 2015

Ciorba cu afumatura




  Ciorba cu afumatura-Reteta Maggi !

  Ingrediente:
  -1 bucata praz,
  -3-4 linguri de ulei,
  -1 morcov,
  -1 pastarnac,
  -200 gr.ceafa afumata,
  -1 plic bors Maggi cu rosii si leustean,
  -1 pachet Maggi fidelicios,mix de legume,
  -sare dupa gust,
  -1 cutie rosii cuburi.

  Mod de preparare:
  -Se curata prazul,se toaca si se pune in tigaie la undit cu putin ulei,adaugam ceafa taiata in bucati potrivit de mari si lasam sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi adaugam morcovul ras si pastarnacul tocat marunt,punem capac si inabusim legumele foarte bine.Cand legumele si-au schimbat culoarea le punem intr-o oala,adaugam apa,o cutie de rosii cuburi si lasam asa vreo 10 minute la fiert la foc potrivit.Apoi adaugam plicul de bors maggi,sare dupa gust si dupa ce mai trage un clocot doua oprim focul si adaugam un pachetel de maggi fidelicios,mix de legume,lasam cateva minute si apoi amestecam usor.Sa aveti pofta dragilor!











3 comentarii:

  1. Iar ma tentezi cu bunatati! Acum vad ca ai pus si ceva specific oltenesc- prazul :))

    RăspundețiȘtergere