miercuri, 21 octombrie 2015

Bors cu fidea




  Bors cu fidea-reteta maggi !

 Ingrediente:
 -2 fire de praz,
 -1/2 morcov,
 -1/2 pastarnac,
 -1/2 gogosar,
 -1/2 sfecla rosie,
 -1/2 plic bors Maggi,
 -1 plic maggi fidelicios cu gust de vita,
 -2 linguri de ulei,
 -1 lingura smantana,
 -sare dupa gust,
 -cateva fire de leustean proaspat,
 -1 ou.

 Mod de preparare:
 Se toaca prazul marunt si se pune la undit cu ulei,se adauga morcovul,pastarnacul,gogosarul,sfecla rosie,toate tocate marunt si se undesc pret de cateva minute,apoi se toarna peste ele cam 2 litri de apa si  se fierb bine legumele.Cand sunt fierte se adauga bors maggi si se lasa sa traga cateva clocote,apoi se opreste focul si se adauga un plic maggi fidelicios cu gust de vita,se lasa cateva minute si apoi se amesteca usor si se drege totul cu oul mixat cu smantana.Daca mai trebuie se mai adauga putina sare.Sa aveti pofta dragilor!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu