vineri, 9 octombrie 2015
Conopida la cuptor
Conopida la cuptor:)
Ingrediente:
-2 bucati conopida,
-200 gr.cascaval,
-100 gr.carnati sticks,
-1 rosie,
-200 gr.gogosari in sos,
-1 gogosar verde,
-1 lingura sare.
Mod de preparare:
-Se curata bucatile de conopida si se pun la fiert cu apa si sare.Cand se patrund cat sa intre furculita in ele,oprim focul,le clatim,desfacem usurel buchetelele de conopida si introducem in ele bucati de cascaval si carnati.Ornam apoi cu gogosari in sos,gogosari verzi,felii de rosii si punem conopidele in tava pe o hartie de copt.Presuram cascaval ras si dam tava la cuptor la foc potrivit.Cand cascavalul incepe sa curga este semn ca mancarea noastra este gata.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce bine arataaaaa ... cred ca e si gustoasa ... super
RăspundețiȘtergereUuuu ce bine arata,si eu fac la cuptor un sufleu din conopida,si ieri tocmai am terminat o mancarica cu pui si conopida,imi place tare <3
RăspundețiȘtergerearata delicios ador conopida
RăspundețiȘtergereNu am preparat niciodata conopida la cuptor. Dupa cum arata in poza cred ca este delicioasa. Voi salva reteta.
RăspundețiȘtergereCat de bine arata si cat de delicioasa trebuie sa fie !!!
RăspundețiȘtergereCat de bine arata si cat de delicioasa trebuie sa fie !!!
RăspundețiȘtergerea fost foarte delicioasa,multumesc mult Sid!
ȘtergereNu ma omor eu dupa conopida, dar pe asta as manca-o
RăspundețiȘtergerea fost deosebit de buna <3
Ștergerearata divin felicitarii o reteta minunata
RăspundețiȘtergerearata delicios si savuros mi sa facut pofta
RăspundețiȘtergere