duminică, 23 august 2015

Ghiveci de legume si carne de pui




  Ghiveci de legume si carne de pui-Reteta MAGGI.
 

 Ingrediente :
 -1 bucata vanata,
 -1 ardei kapia verde,
 -1 rosie mare (700 gr.,din gradina mea ),
 -1 kg.cartofi,
 -1 lingura ardei iuti in ulei de masline,
 -1 kg.aripioare de pui,
 -1 lingura maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
 -1 lingura ierburi aromate (curry,oregano,coriandru,tarhon),
 -50 ml.ulei.

 Mod de preparare :
 Se spala aripioarele si se pun in tava in care am pus putin ulei,adaugam cartofii curatati si taiati bucati,ardeii iuti tocati,vanata taiata felii,ardeiul kapia taiat felii,rosia felii,presuram maggi secretul gustului,ierburi aromate,stropim cu ulei si dam tava la cuptor si lasam la foc mare sa se patrunda bine tot acest curcubeu de culori si gusturile se vor intrepatrunde capatand un gust absolut delicios.Se serveste cald dar si rece.Sa aveti pofta dragilor!







4 comentarii:

  1. Vaiii cat de frumos arata si ce pofta mi-ai facut :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. o reteta delicioasa si savuroasa arata super

    RăspundețiȘtergere
  3. preferatul meu este divin cu multe legume sint sigura ca este minunat

    RăspundețiȘtergere