luni, 10 august 2015

Vinete la cuptor













 Vinete la cuptor-Reteta MAGGI.

 Ingredinete;
 -6 vinete potrivite,
 -o rosie mare,
 -2 cepe mici,
 -2 linguri ulei de masline,
 -1 lingura Maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
 - ierburi aromate dupa gust(cimbru,tarhon),
 -200 gr.sunculita,
 -100 gr,salam uscat,
 -250 gr.cacaval.

 Mod de preparare:
 -Se spala vinetele,se taie in jumatate pe verticala,se scobesc,se scoate miezul din ele si se lasa pe un servet cu fata in jos la scurs.
 -Se curata ceapa si se undeste,se adauga peste ceapa miezul de la vinete tocat cubulete,o lingura de Maggi,sunculita taiata cubulete si se lasa sa se patrunda bine.Cand s-au patruns se adauga rosia taiata cubulete si se fierbe pana scade zeama de la rosie.
 -Se pune hartie cerata in tava,se pun vinetele in tava si le umplem cu compozitie,asezam felii de salam uscat si punem cascaval ras din abundenta.Dam tava la cuptor la foc mare cam 30 de minute.Sa aveti pofta dragilor!

5 comentarii: