luni, 17 august 2015
Rosii umplute
Rosii umplute-Reteta MAGGI
Ingrediente:
-300 gr.orez,
-1 piept de pui (700 gr.),
-300 gr.slanina,
-4-5 cepe,
-1 lingura maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
-15 rosii mari,
-1 lingurita piper macinat,
-1 lingurita curry,
-2 oua.
Mod de preparare:
-Se toaca pieptul de pui si slanina si se pun in tigaie la undit,intre timp tocam si ceapa si o punem in tigaie si lasam sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi punem compoztia intr-un vas.Adaugam peste aceasta compozitie orezul ce a fost undit cu putina apa,maggi secretul gustului,piperul macinat,curry,ouale si omogenizam foarte bine.
-Taiem capacelele la rosii,scoatem miezul si umplem rosiile cu compozitie,asezam capacelele peste rosii si le asezam intr-o tava.Miezul de la rosii il mixam la blender si il turnam peste rosiile umplute si dam tava la cuptor.Pofta buna dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mmm ce bine arata,eu fac combinatie de legume,rosii,dovlecei si ardei,iar carnea combinatie curcan si putina porc,putin vita.Pupicei,pofta buna <3
RăspundețiȘtergereSi eu fac destul de des , mai des la combin , ardei , dovlecel si rosie ... sunt super
RăspundețiȘtergerearata minunat super reteta ta mi sa facut o pofta
RăspundețiȘtergereImi place aceasta reteta. Ce foame mi s-a facut....
RăspundețiȘtergereo mincare satioasa si gustoasa super reteta
RăspundețiȘtergereo reteta de vis pentru o masa delicioasa in familie
RăspundețiȘtergeresi mie imi plac foarte mult!
RăspundețiȘtergere