joi, 27 august 2015

Supa de rosii cu piept de pui



  Supa de rosii cu piept de pui!


 Ingrediente:
 -1 kg.piept de pui dezosat,
 -2 kg.rosii,
 -2 morcovi,
 -1 ardei kapia verde,
 -1 gogosar rosu,
 -1 radacina de pastarnac,
 -2  morcovi,
 -sare dupa gust,
 -2 cepe,una rosie,una alba,
 -2 linguri de ulei,
 -1 kg.cartofi,
 -cateva fire de patrunjel si leustean verde.

 Mod de preparare:
 - Se spala pieptul si se pune la foc,se trage un clocot,apoi se arunca apa,se taie carnea cubulete si se pune in oala la fiert,cu apa si putina sare.
 -Se curata ceapa,se toaca,se undeste pana devine translucida si se adauga legumele (gogosarul,ardeiul kapia,morcovul,pastarnacul si radacia de patrunjel),tocate marunt si se undesc bine,apoi se adauga peste carne la fiert,se adauga si cartofii taiati cubulete si se fierb la foc mic.
 -Se spala rosiile,se taie felii si se mixeaza bine,apoi se pun la fiert,separat.Cand carnea si legumele sunt fierte foarte bine, se adauga sucul de rosii obtinut si se lasa sa mai traga cateva clocote,apoi se opreste focul.Presuram cateva fire de patrunjel si leustean proaspat tocate marunut.Sa aveti pofta dragilor.








3 comentarii: