joi, 16 iulie 2015
Mazare cu pui la tigaie
Mazare cu pui la tigaie :)
Ingrediente :
-o cutie mazare de 800 gr.,
-1 pui,
-1 cutie rosii decojite,
-ierburi aromate ,
-2 cepe rosii,
-2 morcovi,
-2 ardei grasi,
-1/4 telina,
-50 ml.ulei,
-sare dupa gust.
Mod de preparare :
-Se portioneaza puiul ,se spala si se pune la fiert ,se trage un clocot si se arunca apa.
-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste pana devine translucida,se adauga telina tocata marunt,morcovul tocat marunut si ardeiul si se undeste pana se patrund bine legumele,adaugam puiul portionat,mazarea,ierburi aromate ,sare dupa gust,o canita mica de apa (100 ml),punem capac si fierbem totul la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam rosiile cuburi,amestecam usor si lasam sa fiarba cateva minute,apoi oprim focul .Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata ... mi-ai facut pofta de mazare
RăspundețiȘtergeremazarea este preferata mea cu mult marar un deliciu culinar
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta!
RăspundețiȘtergereda bun si usor de preparat!
RăspundețiȘtergere