joi, 9 iulie 2015
Aripioare in vin si sos de rosii
Aripioare in vin rosu si sos de rosii :)
Ingrediente :
-15,kg.aripioare de pui,
-100 ml.vin rosu casat,
-2 cutii rosii
-ierburi aromate (cimbru,tarhon,rozmarin,oregano ,coriandru),
-sare dupa gust,
-50 ml.ulei,
-4 cepe.
Mod de preparare :
-Se spala aripioarele si se pun intr-un vas,peste ele adaugam vinul ,rosiile,sarea,ceapa tocata marunt si ierburile aromate,le amestecam usor si le punem intr-o tava in care am pus putin ulei si dam tava la cuptor la foc iute,cand sunt rumenite usor se opreste focul.Aripioarele se fac foarte repede si deci ne putem bucura de o masa delicioasa rapid.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mama ce bine arata vreau si eu o portie
RăspundețiȘtergereun deliciu de vis
RăspundețiȘtergereN-am incercat cu vin rosu, dar trebuie sa fie tare bune!
RăspundețiȘtergeredelicios si savuros pentru o seara romantica
RăspundețiȘtergere