marți, 21 iulie 2015
Castraveti la otet
Castraveti la otet:)
Ingrediente:
-3 kg.castraveti,
-1 legatura de frunze de telina,
-1 lingura de sare/la litru de lichid,
-otet 1/4 din cantitatea de lichid,
- 1 lingura de miere de albine/la litru de lichid,
-1 ceapa,
-1capatana de usturoi,
-1 lingurita de boabe de mustar,
-4 fire de seminte de marar uscate,
-1 lingurita de boabe de piper,
-1 morcov feliat.
Mod de preparare :
-Se spala castravetii si se aseaza in borcane,se toarna apa peste ei, asa masuram cata apa trebuie in borcan,punem peste castraveti ceapa taiata solzisori,morcovul taiat felii,usturoiul curatat,frunzele de telina si firele de marar uscat.
-Turnam apa intr-o oala,adaugam otet 1/4 din cantitatea de lichid,sare,miere,boabe de mustar,boabe de piper si fierbem compozitia.
-Cand lichidul clocoteste il turnam peste castravetii din borcan,sa avem grija ca borcanele sa fie pe un suport metalic asa va fi evitat craparea borcanelor din cauza temperaturii ridicate.Punem capace la borcane si asezam borcanele in camara.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata delicios ador castraveti arata super
RăspundețiȘtergeredelicisi si savurosi la o iahnie de fasole merg la fix
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta!
RăspundețiȘtergere