Dovlecei la cuptor!
Ingrediente:
-3 dovlecei,
-100 gr.cascaval.,
-2 oua,
-sare dupa gust,
-un varf de cutit de piper macinat,
-100 gr.costita afumata,
-o rosie.
Mod de preparare :
-Se
spala dovleceii,se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam
miezul de la un dovlecel,adaugam peste miez ouale,sare,piper macinat si
amestecam usor.
-Intr-o
tava punem hartie cerata si jumatatile de dovlecei,punem in fiecare
jumatate de dovlecel cate 2-3 linguri din compozitie.presuram cascaval
ras si ornam dovleceii cu feliute de costita afumata si felii fine de
rosii,apoi dam tava la cuptorul incalzit la foc potrivit.Cand costita se
rumeneste frumos este semn ca dovleceii s-au facut.O reteta delicioasa
cu dovleceii din gradina mea.Pofta buna!
ARATA SUPER UN DELICIU CULINAR FELICITARII BRINDUSA
RăspundețiȘtergeredeliciosi si savurosi pentru micul dejun
RăspundețiȘtergerearata delicios de divin
RăspundețiȘtergere