miercuri, 29 iulie 2015

Ciorba de legume





   Ciorba de legume-reteta MAGGI !

  Ingrediente:
  -1 kg.cartofi noi,
  -1 vanata,
  -1 dovlecel micut si fraged,
  -1 sfecla rosie,
  -2 cepe,
  -1 radacina de pastarnac,
  -2 morcovi,
  -2 ardei grasi verzi,
  -50 ml.ulei,
  -1 plic bors Maggi,
  -600 ml.smantana cu grad scazut de grasimi,
  -4 oua,
  -1 legatura de leustean,
  -1 legatura patrunjel verde,
  -sare dupa gust,
  -4-5 catei de usturoi.

  Mod de preparare :
 - Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa si sare.
 -Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit,cand devine translucida adaugam toate legumele tocate marunut,mai putin patrunjelul si leusteanul,le undim si le turnam peste cartofi la fiert,lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand toate legumele sunt fierte adaugam plicul de bors Maggi,sare dupa gust si lasam sa se racoreasca un pic.
 -Curatam usturoiul, il facem mujdei si turnam peste el smantana,adaugam si ouale si le mixam,apoi le turnam in oala cu ciorba.Amestecam usor si presuram patrunjel si leustean tocat marunt.Sa aveti pofta dragilor!













  
 

3 comentarii:

  1. O ciorba de legume merge bine pe caldura asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. o ciorba delicioasa cu sfecla este minunata si sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. un deliciu culinar felicitarii brindusa

    RăspundețiȘtergere