Cartofi noi cu pastai:
Ingrediente:
-1 kg.cartofi noi,
-500 gr.pastai din gradina mea,
-3 cepe din gradina mea,
-100 ml.ulei,
-1capatana de usturoi,
-1 lingurita de maggi secretul gustului cu gust de legume,
-sare dupa gust.
Mod de preparare:
-Se
curata cartofii de pielite cu ajutorul un spalator nou din inox,se
clatesc si se pun la fiert in oala cu apa si sare.Curatam pastaile de
codite,la clatim si le adaugam in oala peste cartofi.
-Curatam ceapa ,o tocam marunt si o undim pana pana devine translucida.
-Cand
pastaile si cartofii s-au fiert ,scurgem apa,lasand cateva linguri de
apa in oala si adaugam ceapa prajita,amestecam usor cu o spatula sa se
sfarame usor cartofii si pastaile,asa se vor intrepatrunde
gusturile.Lasam ca fiarba cam cinci minute si oprim focul.Adaugam peste
pastai capatana de usturoi pe care am facut-o din timp mujdei,amestecam
si punem capac, lasand sa se racoreasca.Pofta buna!
MINCAREA MEA PREFERATA PERFECTA PENTRU O GUSTARE
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta, trebuie sa fie delicioasa aceasta combinatie de legume!
RăspundețiȘtergereun deliciu culinar care ma cucerit
RăspundețiȘtergere