joi, 16 iulie 2015

Ciorba de fasole uscata




   Ciorba de fasole uscata-Reteta MAGGI !

  Ingrediente:
  -200 gr. fasole alba uscata,
  -1 plic bors MAGGI,
  -o legatura marar,
  - o legatura patrunjel verde,
  -2 morcovi,
  -2 ardei (unu rosu,unu verde),
  -1/4 telina,
  - 1 radacina de pastarnac,
  -2 cepe,
  -sare dupa gust,
  -50 ml.ulei,
  -1 cutie rosii cuburi.

  Mod de preparare :
  -Se spala fasolea si se pune la fiert,se trag cateva clocote,se arunca apa ,se clatesc boabele intr-un strecurator si se pun iarasi la fiert cu apa si sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana cand boabele se crapa.
  - Se curata ceapa si se undeste pana devine translucida,apoi adaugam morcovul tocat marunut,telina tocata marunut,ardeii tocati marunt si pastarnacul tocat marunut,se undesc toate aceste legume pana se patrund apoi se pun la fiert in oala peste fasole.Cand totul este fiert adaugam rosiile cuburi,sare dupa gust si borsul MAGGI dupa gust si preferinta,lasam sa mai traga cateva clocote,oprim focul si presuram marar verde si patrunjel tocate marunut.Sa aveti pofta dragilor!






  

5 comentarii:

  1. Este una dintre ciorbele pe care le prefer.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata superb felicitarii mi-am facut o pofta

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru reteta, trebuie sa fie delicios! Desi eu folosesc Delikat..!

    RăspundețiȘtergere