miercuri, 15 aprilie 2015
Saratele cu branza de burduf
Saratele cu branza de burduf :)
Ingrediente :
-400 gr.branza de burduf Napolact,
-400 gr.untura,
-drojdie cat o nuca,
-2 linguri seminte chimen,
-4 oua (3 galbenusuri in aluat si un ou pentru uns),
-100 ml.lapte,
-1 lingurita de sare ,
-faina de grau cat cuprinde (eu am folosit aproximativ 1 kg.de faina).
Mod de preparare:
Se pune intr-un vas untura ,peste untura adaugam drojdia stinsa cu lapte caldut, adaugam semintele de chimen,galbenusurile,branza de burduf,faina,sarea si facem un aluat suficient de tare pe care il vom pune la frigider si il vom lasa peste noapte sa se odihneasca.Scoatem apoi cate o bucatica de aluat ,o intindem sub forma de foaie si o taiem cu o forma speciala ,punem saratelele in tava in care am pus hartie de copt,le ungem cu ou batut si le presuram cu seminte de chimen.Este bine sa facem foaia grosuta cam de 1 cm.asa vor iesi saratele foarte pufoase si cu aspect placut.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata bine cred ca sint super la gust
RăspundețiȘtergereo gustarica de vis pentru o seara la film
RăspundețiȘtergereAs face si eu dar nu am untura, ce -mi recomanzi sa pun in locul ei?
RăspundețiȘtergereunt sau margarina si ies foarte bune si asa!
Ștergerepentru o gustare de 1 mai merg foarte bine
RăspundețiȘtergereSunt foarte gustoase!
RăspundețiȘtergereYummy!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere