luni, 27 aprilie 2015

Sustine si tu turul „Cărțile copilăriei pe bicicletă”!



 Frumosi sunt anii copilariei daca pasii tai prin viata sunt presarati cu multa dragoste ,multa poveste si multa iubire!










 Imi place sa cred ca noi oamenii suntem ca si pomii,avem radacini prin parintii si stramosii nostri, tulpini care suntem noi cei din prezent si avem vlastarele care sunt urmasii nostri,copii.Si cum pomul isi duce peste veacuri samanta sa si vlastarele sale sunt viitorul lor tot asa si noi oamenii traim peste veacuri prin vlastarele noastre,copii.Daca semintele pomilor cad in locuri manoase cu pamant bun,vlastarele lor vor deveni adevarati pomi si nici o urgie a vremii nu le va putea distruge.Daca insa semintele cad in pamant sterp,atunci vlastarele lor nu vor putea sa duca peste veacuri samanta lor si cine stie poate in timp vor disparea cu totul.Noi oamenii aflandu-ne in varful lantului trofic avem puterea,avem si resursele ca vlastarele noastre sa devina puternice,trebuie doar sa facem tot ce este omeneste posibil.Si daca din intamplare unele vlastare sunt mai fragede si lipsite de ajutor,atunci se gasesc oameni cu suflet mare si resurse care pot face ca urmasii nostri sa aiba parte in viata de tot sprijinul necesar dezvoltarii armonioase.
 
 Între 23 aprilie şi 3 mai 2015, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala 1000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan, dar şi de alţi biciclişti care vor să li se alăture. Traseul porneşte din Sighetu Marmaţiei şi continuă în Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași şi Constanța. Scopul este strângerea de fonduri pentru implementarea unui proiect naţional care să-i apropie pe copii de lectură. De fapt, vorbim de o strângere de fonduri cu ajutorul căreia să fie implementat programul "Cartile copilariei" în cât mai multe locuri din ţară.



 Și noi putem deveni eroii copiilor care nu au acces la cărți si nu pot sa se dezvolte armonios!
 Sa susținem si noi echipa de fundraiseri cu o donație,asa vom ajuta să oferim o experiență deosebită copiilor care nu au acces la cărți.Doar asa nivelul gradului de lectură la nivel național va creste si odata cu el copii cei mai putin daruiti de soarta pot avea sansa la o dezvoltare armonioasa si vlastarele noastre vor deveni puternice peste veacuri!
 Putem sustie turul "Cartile copilariei pe bicicleta" sau putem  dona direct în conturile:
 Cont IBAN nr. RO62OTPV113000823980RO01 sau RO19OTPV113000823980EU01, deschise la OTP BANK sucursala Băneasa pentru Asociația Curtea Veche.

5 comentarii:

  1. Asa este , avem radacini, prin parintii nostri si plantam mladite = copiii nostri, care din pacate s-au indepartat de lectura si este MARE Pacat. Sa sustinem turul "Cartile copiilor pe bicicleta" !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru ca dai de veste despre acest tur!

    RăspundețiȘtergere
  3. SUPERB ARTICOLUL MI-A PLACUT FOARTE MULT FELICITARII

    RăspundețiȘtergere
  4. SUPERB ARTICOLUL MI-A PLACUT FOARTE MULT

    RăspundețiȘtergere
  5. urmaresc blogul tau cu mare drag un articol minuat ai scris ca de fiecare data

    RăspundețiȘtergere