sâmbătă, 11 aprilie 2015

Bors de miel



 Bors de miel-reteta Maggi !


Ingrediente :
-1 kg.carne cu os de miel,
-1 morcov,
-2 cepe rosii,
-1 radacina pastarnac,
-1 bucata radacina telina,
-1 ardei capia rosu,
-1 lingurita MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume ,
-sare dupa gust,
-1 plic bors maggic cu legume,
-1 legatura de patrunjel,
-1 legatura de leustean,
-50 ml.ulei,
-1 cutie de rosii intregi decojite,
-4 cartofi,
-2-3 foi de dafin,
-1 lingura orez.

 Mod de preparare:
 Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit in ulei incins,asa nu  va mai scoate spuma la fiert si isi va pierde mirosul de miel.Cand carnea se rumeneste se adauga apa si legumele tocate marunt,eu am adaugat si cartofii odata cu legumele deoarece cartofii fierb mai repede si se sfarama ,asa borsul va iesi un pic mai consistent.Adaugam maggi secretul gustului,sare dupa gust ,foi de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.Cand totul este fiert adaugam conserva de rosii taiate marunt,borsul maggic,orezul si lasam sa mai fiarba inca cinci minute apoi oprim focul ,adaugam, patrunjel si leustean tocat marunt.Pofta buna!
















3 comentarii:

  1. Bors de miel o ciorbita savuroasa si gustoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. bors delicios si sanatos felicitarii pentru reteta

    RăspundețiȘtergere
  3. preferata mea savuroasa si gustoasa cu bors este ca un vis frumos

    RăspundețiȘtergere