marți, 14 aprilie 2015

Stufat de miel




 Stufat de miel-reteta Maggi !


Ingrediente:
-1 kg.carne de miel,
-3 legaturi de ceapa verde,
- 2 legaturi de usturoi verde,
-1 lingurita Maggi Secretul Gustului intensavor cu gust de legume,
-sare dupa gust,
-1 varf de cutit de curry,
-1 conserva de rosii decojite,
-1 ardei capia rosu,
-1 lingurita boia de ardei dulce,
-1 plic Ideea zilei-penne Arrabbiata
-50 ml.ulei.

 Mod de preparare:
 Se taie carnea in bucati potrivit de mari si se pune la prajit in ulei incins cu putin maggi secretul gustului si boia de ardei dulce,lasam carnea sa se rumeneasca usor si o scoatem intr-o farfurie.In uleiul ramas punem ceapa verde tocata ,usturoiul tocat si ardeiul tocat si le undim foarte usor,doar asa 2-3 minute apoi adaugam carnea rumenita,curry,sare dupa gust rosiile taiate felii,amestecam usor si dam tava la cuptor circa 20 de minute.Scoatem tava din cuptor si adaugam un plic de Ideea zilei-Penne Arrabbiata  pregatit dupa instructiunile de pe ambalaj ,amestecam usor in tava si dam tava la cuptor pentru inca cinci minute.Stufatul va capata o consistenta aparte si va avea un gust deosebit.Pofta buna!


















4 comentarii:

  1. Stufat de miel imi aduce aminte de bunica mea facea cu masline si praz

    RăspundețiȘtergere
  2. arata divin pofta buna are legume delicioase si gustoase

    RăspundețiȘtergere
  3. mi sa facut pofta nu mai privind pozele super reteta ta

    RăspundețiȘtergere
  4. O MINCARICA DELICIOASA ARATA MINUNAT

    RăspundețiȘtergere