Pateuri cu branza sarata la #miercureafaracarne!
Ingrediente:
-1 pachet mare foi Bella,aluat foietaj;
-1 felie mare de branza sarata,in cazul nostru branza facuta in casa din lapte de vaca in combinatie cu lapte de capra;
-putina apa.
Mod de preparare:
-Se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat foietaj,se portioneaza dupa cum se doreste si se aseaza peste bucatile de aluat bastonase de branza sarata.Se ruleaza doar cat sa se acopere branza.
-Se pune in tava de copt,hartie de copt,se trec pateurile prin apa si se aseaza in tava,dupa care se da tava la cuptorul incalzit deja la foc mare.Se lasa pret de 15 minute sau pana se coc.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne.Ca de obicei Daniel ne invita la un meniu intreg si minune tot cu branza.
Nici daca ne vorbeam nu ne potriveam atat de bine la meniu :)
RăspundețiȘtergerecorect
Ștergere