luni, 15 octombrie 2018

Imunitate cu produse naturale APIDAVA!



 Imunitate cu produse naturale APIDAVA!

  Toamna,toamna esti frumoasa,
  Dar mereu capricioasa,
  Astazi este cald si bine,
  Ieri a fost  ploaie si nori,
  Maine poate fi iar cald,
  Poate fi ploaie si vant.
  APIDAVA a venit
  Si produse a daruit.
  Celor mari si celor mici,
  Sanatate sa avem,
  De toamna sa ne bucuram.
  Sa fim imuni si sanatosi,
  Fericiti si fara griji!
 Capriciile toamnei ne pot da organismul peste cap ,ne scad imunitatea si sanatatea se subrezeste.Pentru o sanatate de fier si o imuniatate de nota 10 vom apela la natura si la produse marca APIDAVA!Apidava a adunat de la albinute tot ce este mai bun si ne-a daruit noua din iubire fata de natura si fata de noi oamenii,produse apicole cu valori de neegalat.


 Apidava a creat Royale Cocktail din miere,polen si laptisor de matca.


 Mierea de albine este nectarul din flori cules de catre albinute,ele amesteca nectarul cu subtantele chimice din saliva si il transforma in miere,mierea este un aliment dar si un medicament,in functie de locul,timpul si florile din care se aduna ne putem trata de foarte multe boli,dar ce este cel mai important este ca consumand miere putem preveni imbolnavirea,putem sa ne crestem imunitatea si organismul nostru sa lupte impotriva factorilor externi care ne-ar putea imbolnavi.
  Polenul este pulberea fina care se formeaza pe staminele florilor,albinele nu culeg decat polenul curat din plante medicinale,albinele pot deosebi plantele afectate si ierbicidate,ele nu vor culege niciodata polen din acele flori care nu sunt sanatoase.Polenul este un aliment viu,un aliment complet,benefic organismului uman.
  Laptisorrul de matca este un aliment si un medicament,poate trata si cele mai grele boli,consumat cu regularitate acesta da o imuniatate de nota 10.
  Mierea de albine in combinatie cu polenul si laptisorul de matca formeaza un cocktail care ne intareste imunitatea si lupta noastra cu boala devine o joaca simpla de copil.
  Esenta de propolis Apidava:

:
   Esenta de propolis este un supliment alimentar si un antibiotic natural,este dedicat copiilor si persoanleor bolnave.
  Proprietati:
  – antimicrobiană;
  – antibiotică;
  – antifungică;
  – antiinflamatorie;
  – analgezică;
  – antioxidantă;
  – anti-tumorală;
  – nu conţine alcool.
 Am consumat timp de 10 zile Royale Cocktail si esenta de Propolis de la APIDAVA si pot sa spun ca virozele,raceala nu m-au prins din urma.Am fost in grupuri mari de oameni,am fost in cabinete medicale si foarte multa lume era racita,multi stranutau,tuseau si se vedea pe chipul lor ca aveau gripa.Mi-a fost teama ca voi lua si eu microbii pe pe banchete,de pe clanta de la usi sau din aerul inspirat din incaperile unde am fost.Am stat la un moment dat langa o persoana foarte racita mai mult de doua ore si m-am temut pentru sanatatea mea,eu nu am voie sa racesc,nu am voie sa consum medicamente chimice si m-am temut si ingrijorat degeaba,am ramas imuna si microbii nu m-au atins.Am fost in calatorie prin munti si m-am bucurat de natura si de vremea frumoasa,uneori am transpirat,alteori mi-a fost frig si boala nu s-a atins de mine,am atins banii din bancomat si restul de la magazine,nu am avut probleme cu virozele si racelile,am devenit un om imun la astfel de boli.Ma simt mai energica,mai plina de viata,mai sanatoasa,mai voioasa si iubesc viata mai mult ca oricand si voi folosi mereu produse naturale 100% marca Apidava!

  .

12 comentarii:

  1. si eu ma bazez pe aceste produse pentru a-mi inatri imunitatea! propolisul m-a scapt si de o durere groaznica in gat in vreo 2 zile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine,eu fara propolis chiar nu stau,este un produs foarte bun!

      Ștergere
  2. Si noi consumam multa miere de albine in perioada asta de frica virusilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. folosim si noi spray-ul cu propolis in aceste zile cu grade schimbatoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept sa primesc si eu produsele, pentru a avea o imunitate de fier.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toamna aceasta si noi am apelat la aceste produse pentru a ne creste imunitatea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac foarte mult produsele de la Apidava! Mierea este preferata mea!Naturala, de calitate si un pret foarte bun, cel mai bun de pe piata romaneasca, de fapt!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt extraordinar de bune pentru imunitate produsele Apicole. Mai ales toamna, cand imunitatea e atat de scazuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac foarte mult si recomand cu drag produsele Apidava.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu aceste produse doar ca nu le-am luat concomitent ci pe rand. Cred ca am prins secretul

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt produse foarte bune pe care si noi le folosim!

    RăspundețiȘtergere
  11. Apidava ne surprinde mereu cu produse apicole naturale, excelente pentru sanatatea noastra! Ma bucur pentru faptul ca te-au ajutat sa ai o imunitate de fier.

    RăspundețiȘtergere