miercuri, 10 octombrie 2018

Rata umpluta cu mere,gutui,dovleac si cartofi la crock pot




  Rata umpluta cu mere,gutui,dovleac si cartofi la crock pot!

  Ingrediente:
  -1 rata gotica,asa cam de 2 kg.,
  -1 mar,
  -1 gutui,
  -o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita,
  -1 cartof,
  -1 lingura sare,
  -1 lingurita rozmarin,
  -1 lingurita maghiran,
  -1 lingurita cimbrisor,
  -1 lingurita boia de ardei iute.
  Mod de preparare:
  -Se foloseste o rata intreaga,se scoate din ea toate maruntaile,se taie chiar si osul de la gat dar se lasa pielea.
  -Se taie marul,dovleacul,gutuiul si cartoful cubulete,se pun intr-un vas.Se adauga ierburile aromate,sarea si boiaua de ardei,se amesteca,se umple rata,se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata,se pune vasul la aparatul crock pot,se aseaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore.Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute,la foc iute sa se rumeneasca.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu