marți, 30 octombrie 2018

Fazan umplut cu parjolute si legume



  Fazan umplut cu parjolute si legume!

  Ingrediente pentru parjolute:
  -200 gr.piept de pui,
  -1 ceapa,
  -4 catei de usturoi,
  -1 felie de paine,
  -1 ou,
  -ierburi aromate,
  -1 lingura faina de grau,
  -ulei pentru prajit.
  Ingrediente pentru fazan umplut:
  -1 fazan mare si gras,1100 gr.,
  -200 gr.parjolute,
  -3 felii fine de slanina afumata,
  -1 gogosar rosu,
  -ierburi aromate,(rozamrin,maghiran,oregano),
  -1/2 lingurita boia de ardei iute,
  -1 lingura sare,
  -1 ceapa,
  -300 ml.must,
  -50 ml.ulei.
  Mod de preparare pentru parjolute:
  -Se toaca la masina de tocat,carnea de pui,ceapa,usturoiul,se adauga sarea,ierburi aromate,oul,faina de grau, painea inmuiata in apa si stoarsa bine,se omogenizeaza compozitia si se fac parjolute micute in podul palmei care se prajesc in ulei incins.
  Mod de preparare pentru fazanul umplut:
  -Se curata fazanul usor fara sa fie taiat in bucati,se freaca cu sare si ierburi aromate prin interior si pe exterior,se umple cu bucatele de slaninuta,gogosari taiati fideluta,ceapa tocata julien,se aseaza restul de legume,parjolute,slaninuta,se toarna mustul in tava,se toarna ulei peste fazan si se pun felii fine de slaninuta peste fazan,Fazanul are carnea putin mai tare fiind consderat o pasare salbatica si de aceea se pune slaninuta,se se inmoaie mai bine si sa capete gust,se pune capac pe tava si se da tava la cuptor pentru circa o ora la foc mare sau pana cand se rumeneste frumos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu