joi, 3 aprilie 2014

Despre frumusete cu BeautyBarometer

Buna ziua dragi mei prieteni,astazi am sa raspund provocarii unei bloggerite draga mie, pasionata de frumusete si de beuty.Este vorba despre-
BeautyBarometer!
Am sa fiu foarte sincera si am sa va zic ca pasiunea pentru cosmetice s-a dezvoltat si a crescut odata cu mine.
Sunt nascuta la tara si primii ani din viata i-am petrecut alaturi de familia mea care m-a invatat si m-a educat sa stiu sa respect si sa stiu sa ma fac mereu respectata ,insa ca sa ma pot respecta trebuie sa am grija de trupul meu si de sufletul meu asa cum se cuvine.
As putea sa zic ca am pornit in marea aventura  pe drumul vietii alaturi de produsele Farmec si de produsele Nivea si dupa atatia ani aceste minunate produse isi au locul intaii in inima mea,deoarece nu m-au dezamagit niciodata.
Si acum am sa raspund celor 7 intrebari minune care te fac sa te simti frumoasa si iubitoare de frumos.
1
Ce inseamna pentru voi industria de beauty, cosmeticele? Fiind atat de pregatite si documentate, cum cumparati voi acum un produs cosmetic? 
Industria beauty este pentru mine ca o mama care isi imparte bunatatile cosmetice in functie de necesarul fiecaruia dintre noi.Are grija ca noi oamenii sa avem un trup sanatos si un suflet plin de frumusete interioara si exterioara.Imi place sa fiu documentata atunci cand imi cumpar un produs si de aceea urmaresc blogurile de beauty,reclamele de pe toate undele media si abia atunci fac pasul spre o noua achizitie.

2.       Care considerati ca au fost brandurile cu cea mai buna evolutie in ultimii 3 ani pentru piata romaneasca?
Brandurile cu cea mai buna evolutie in ultimii trei ani dupa parerea mea sunt:Nivea,Farmec,Bioderma,L'oreal,Vichy,Garnier si lista ar putea continua caci multe sunt brandurile care au un impact mare asupra consumatorilor.
3
Haideti sa facem niste previziuni pentru 2014 – care credeti ca vor fi cele mai interesante produse cosmetice care vor veni pe piata romaneasca?
In primul rand cred ca piata cosmeticelor  va aduce in viitorul apropiat produse cat mai naturale si cat mai adaptabile vremurilor pe care le traim.As zice eu ca produsele cu un grad mare de protectie solara Nivea Pure &Sensitive si Bioderma Photoderm Bronz Spray SPF 30 cat si vopseaua de par de la Garnier  vor fi vedete pe piata romaneasca.
4-
Veti primi fiecare cate o foaie de hartie, va rog sa treceti pe ea cele 10 produse cosmetice pe care le-ati cumpara in acest moment, indiferent de context J - financiar sau geografic.
Nivea Q10 Plus (crema de zi antirid), Ivatherm Apa Termala Herculane,Vichy antirid,Gel anticercan de la Farmec,Crema anti-age cu calciu tot de la farmec,Sampon Hidro Care (Nivea),Ombre Nails with Tpm Bachik (L'oreal),lac de unghii de la farmec(sunt produse ieftine si de o calitate deosebita),Atoderm gel de duş (Bioderma),
Sebium Gel spumant(Bioderma.
5
Vreau sa atingem centrul discutiei – Ultimate beauty choice – sa luam acel exemplu comic cu evadarea pe o  insula pustie J si care ar fi cele 7 produse pe care le-ati lua cu voi acolo. 7 este o cifra magica J.
daca as evada pe o insula pustie ar trebui sa am la mine in primul rand crema depilatoare de la Farmec ,Nivea Creme,pentru orice eventualitate ,sampon NIVEA Diamond Gloss, crema liftactiv si fermitatede la Vichy( ceva intr-adevar magic pentru mine),lady speed stick (daca se poate cu liliac),Ivatherm Lapte de Corp cu Protectie Solara SPF25,lotiune micelara de la Bioderma.Sunt doar cateva din produsele mele preferate !
6- Sunteti pe fuga catre un eveniment de beauty si  trebuie sa va faceti un machiaj in exact 4 minute, nu 5 minute, ci 4. Ce produse folositi si cum faceti machiajul?
In primul rand nu uit de ruj,apoi un creion de ochi,un pic de fond de ten si sunt gata de petrecere,ceva cat mai natural repede,chiar mai repede de 4  minute,nu vreau sa ratez evenimantul :)
7
Ganditi-va ca pregatim o scrisoare capsula pentru viitor, pe care o vor citi bloggeritele de beauty care vor exista peste 10 ani, va rog sa notati pe aceasta coala mare de hartie fiecare un sfat, o recomandare, ceva despre un produs sau o marca, orice doriti voi.
In primul rand as recomanda bloggeritelor  de beauty sa promoveze produsele noastre romanesti de ieri ,de azi si de maine.Un produs bun nu se pierde niciodata,el infloreste mereu si devine din ce in ce mai bun!
Multumesc mult 
BeautyBarometer!

O primavara superba!

Si nu uitati frumusetea vine din noi!!!!!!!!!!!




 


4 comentarii:

  1. Adevarat, frumusetea vine din noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nivea Creme,pentru orice eventualitate ,sampon NIVEA Diamond Gloss, crema liftactiv si fermitatede la Vichy( ceva intr-adevar magic sint toate produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  3. frumusetea este in ochii celui care priveste

    RăspundețiȘtergere