miercuri, 2 aprilie 2014

Bors de varza

Bors de varza cu carne de curcan :)
Un deliciu culinar pe care l-am mostenit de la mama mea!
ingrediente-
1 varza (2 kg.),
1,5 kg.carne de curcan,
1 plic bors maggi,
2 linguri maggi secretul gustului cu gust de gaina,
1 ardei gras,
10 gr.piper macinat,
2 cepe,
2 morcovi,
2 linguri paste de tomate,
ardei iuti,
smantana.
Se toaca varza fidelute si se pune la fiert,peste varza adaugam carnea,ceapa tocata, morcovul taiat feliute,ardeiul tocat,piperul macinat si maggi secretul gustului si se fierbe la foc potrivit.Cand este fiarta carnea si varza adaugam pasta de tomate si jumatate din plicul de bors maggi si lasam sa traga un clocot,apoi oprim focul .Se serveste cu smantana si cu ardei iuti ,insa se poate servi si fara smantana,mie imi place fara smantana,are alt gust.Este o ciorba usoara ,se digera repede si este foarte gustoasa.Din aceste ingrediente am facut o oala de 10 kg.Pofta buna!







5 comentarii:

  1. Foarte interesant! Supa de varza am mai facut, dar bors inca nu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima data cand am facut ,sotul meu a fost cam nelamurit ,dar dupa prima lingura s-a indragostit de aceasta mancare si fac cat de des se poate! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ador carnea de curcan super reteta ai facut este delicioasa dupa cum arata

    RăspundețiȘtergere
  4. ARATA FOARTE APETISANT BUNA PENTRU ZILELE DE POST

    RăspundețiȘtergere