miercuri, 10 octombrie 2018

Ardei umpluti cu crupe si hribi-reteta de post!



  Ardei umpluti cu crupe si hribi-reteta de post!

  Ingrediente:
  -200 gr.crupe,malai pasat,
  -200 gr.orez brun integral,
  -2 cepe mari,
  -100 ml.ulei,
  -1 morcov,
  -1 kg.hribi gata fierti,
  -1 lingura sare,
  -1 lingurita rozmarin,
  -1 lingurita maghiran,
  -1 lingurita boia de ardei iute,
  -1 lingurita cimbrisor,
  -190 gr.pasta de tomate,
  -10 ardei mari.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa si se mixeaza,se adauga hribii mixati,morcovul mixat,orezul,crupele spalate cu apa rece,sare dupa gust,ierburile aromate,(cimbrisor,rozmarin,maghiran),boiaua de ardei,pasta de tomate si se omogenizeaza compozitia.
 -Se scot cotoarele la ardei,se clatesc si se scot semintele,se umplu cu compozitie,se pun capacele si se pun la fiert cu apa cat cuprinde,se pune un capac pe oala si se fierb la foc potrivit pana cand sunt fierti si casa se umple de arome si mirosuri placute.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
 Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca meniul meu nu va este pe plac si daca va doriti si altceva va invit la Daniel la masa,la el va puteti rasfata cat pentru o zi intreaga!











3 comentarii:

  1. Asa bre, ca doar dintr-o poza finala nu baleam suficient :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' spune mai multe despre crupele alea, ca nu prea intelesei ce-i cu ele si cum se fac. E ceva specific din zona voastra?

    RăspundețiȘtergere