duminică, 28 ianuarie 2018

Parjoale din carne amestec-vita si porc



   Parjoale din carne amestec-vita si porc:)

   Ingrediente:
   -1 kg.carne amestec-vita si porc,
   -3 carofi,
   -4 cepe,
   -1 capatana de usturoi,
   -100 gr.paine neagra,
   -2 linguri faina de grau,
   -4 oua,
   -1/2 lingurita piper macinat,
   -1 lingurita ierburi aromate,
   -sare dupa gust,
   -ulei pentru prajit.
   Mod de preparare:
   -Se curata carofii,ceapa si usturoiul si se mixeaza bine la robot sau se dau prin masina de carne,se adauga carnea tocata,painea neagra inmuiata in apa si scursa bine,faina de grau,ouale,piperul macinat si ierburile aromate,se omogenizeaza bine compozitia si se fac parjolute potrivit de mari care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se pot servi simple cu mustar sau se poate face un sos de pasta de tomate sau smantana,asta dupa preferinte si gusturi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu