marți, 23 ianuarie 2018
Supa de stiuca picanta
Supa de stiuca picanta:)
Ingrediente:
-1,5 kg.tacam de stiuca,
-2 morcovi,
-1 radacina telina,
-1 radacina pastarnac,
-2 morocvi,
-2 linguri ketchup-picant-chili,
-300 gr.smantana,
-3 oua,
-1 capatana de usturoi,
-sare dupa gust,
-1 ceapa,
-100 gr.fusilli Barilla,
-1 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
- Se pune pestele la fiert cu apa,sare,cateii de usturoi si ceapa curatata,se fierbe pret de 15 minute,se scoate pestele,se strecoara supa si se pune iar la fiert cu toate legumele tocate,mai putin patrunjelul,usturoiul si ceapa ce vor fi aruncate.Se fierb bine toate legumele,se adauga ketchup,sare daca mai trebuie,fusilli Barilla,se lasa sa traga doua,trei clocote si se opreste focul.
-Se pun ouale peste smantana,se omogenizeaza bine,se ia cu polonicul supa si se toarna peste smantana,se amesteca usor si se toarna continutul in oala cu supa,se adauga putin patrunjel verde si se serveste cu ardei iuti si mamaliguta facuta din malai alb.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi ploua in gura. Arata foarte bine, sunt convinsa ca e delicioasa supa.
RăspundețiȘtergeresunt mare mancatoare de peste, nu ne lipseste de 2 ori pe saptamana!
RăspundețiȘtergereArata chiar super, mi-ai facut pofta, si cred ca voi nota reteta.
RăspundețiȘtergereNu am mancat pana acum supa de stiuca, de cativa ani m-am imprietenit si eu cu pestele asa ca cred ca am sa parcurg pasi mici pana la supa :)
RăspundețiȘtergereE al 5lea blog pe seara asta undev gasesc mancare. Nu ma mai joc asa, trag o fuga pana la Botosani :)
RăspundețiȘtergereNu am mancat stiuca niciodata, dar cred ca e tare gustoasa si e o carne sanatoasa.
RăspundețiȘtergereNu am mancat supa de stiuca pana acum, insa la felul cum arata sigur este tare delicioasa!!
RăspundețiȘtergereEu nu mananc ciorba de peste in general, dar familia mea da, asa ca o sa-i copiez reteta mamei mele.
RăspundețiȘtergereE clar, trebuie sa caut prin market stiuca. Daca nu gasesc, iau si alt peste, cred ca iese la fel de buna supa.
RăspundețiȘtergerenu se pastreaza pestele? auncie o mare posibilitate sa mananc si eu :D
RăspundețiȘtergerepestele se mananca,se pune in supa sau se poate manca si fara,important e sa nu il lasi la fiert,fiindca carnea de peste fierbe foarte repede,se imprastie si exista riscul sa te ineci cu oase,este bine asa cum o fac eu,sa separi pestele de supa,oricum supa este absolut delicioasa si fara peste,pestele poate fi doar de gust :p
RăspundețiȘtergereChiar zilele trecute am preparat o stiuca, dar la cuptor cu legume. Supa nu am facut niciodata. Poate incerc una dupa reteta ta.
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata supa de stiuca. Arata delicios.
RăspundețiȘtergereCe bine arata aceasta supa, nu știam că se poate pregăti din știucă supa.
RăspundețiȘtergereN-am mancat niciodata as aceva. Cred ca eswte specifica deltei aceasta reteta
RăspundețiȘtergereSupa de peste chiar nu am mancat, dar arata tare apetisanta.
RăspundețiȘtergere