duminică, 28 ianuarie 2018
Supa de ciuperci pleurotus cu lapte de caju
Astazi vin cu o reteta pentru cei care tin regim alimentar si vor sa manance sanatos-Supa de ciuperci pleurotus cu lapte de caju!
Ingrediente:
-500 gr.ciuperci pleurotus,
-200 gr.caju,
-2 cepe,
-2 morcovi,
-1 radacina telina,
-1 radacina pastarnac,
-1 lingurita sare de mare.
Mod de preparare:
-Se curata morcovul se taie rondele si se pune intr-o oala cu apa rece,se adauga pastrancul si telina taiate bastonase,se adauga ceapa intreaga,doar curatata de coji,ciupercile taiate in felii fine,sare si se fireb la foc potrivit.Cand sunt fierte se ia cam 1/2 litri supa din legume si se lasa la rece,cand s-a racit,se pune in blender supa,cepele fierte si nucile caju,se mixeaza pana se obtine un lapte care se adauga peste celelalte legume,se lasa ma mai traga doua,trei clocote si se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mie nu.mi plac ciupercile dar recunosc faptul ca supa arata delicios.
RăspundețiȘtergereÎntotdeauna ne aduci rețete interesante și ușoare, dar și sănătoase și sățioase!
RăspundețiȘtergereO singura data am mancat supa de ciuperci si nu prea mi-a placut, dar pentru iubitul meu reteta asta suna delicios, fiindca noi avem gusturi foarte diferite cand e vorba de mancare.
RăspundețiȘtergereN am incercat niciodata, pare interesanta, sunt mare fana caju.
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata caju, dar sunt deschisa la nou si cred ca as incerca aceasta reteta. Mai ales daca ai incercat-o tu si spui ca e o reteta delicioasa :*
RăspundețiȘtergereyummy, ce bine arata! imi plac ciupercile, imi place si caju-ul! cred ca iese ceva demential! iti vin niste idei deosebite
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, nu am testat pana acum aceasta combinatie, dar vreau sa o fac in viitor.
RăspundețiȘtergereAm mancat o ciorba asemanatoare in Spania, numai din migdale care nici macar nu erau fierte. Mi-a placut experienta si mi-am propus sa fac si eu acasa.
RăspundețiȘtergereRapida reteta ta si chiar sunt curioasa cum ar fi pentru ca nu am mancat pana acum asa ceva.
RăspundețiȘtergereArata interesant. Sunt curioasa cum e gustul, nu am mancat niciodata.
RăspundețiȘtergereexact gust de ciorba de burta sau radauteana,doar ca nu am pus otet si usturoi,ca nu am voie,dar este demential de gustoasa :p
ȘtergereCe bine suna. N-am facut si nici n-am mancat niciodatga aceasta combinatie
RăspundețiȘtergereDe fiecare data ma tentezi cu retete delicioase. Cred ca este super buna aceasta supa.
RăspundețiȘtergere