miercuri, 17 ianuarie 2018

Mierea poliflora Roua Florilor APIDAVA-utilizari si beneficii!




                  Mierea poliflora Roua Florilor APIDAVA-utilizari si beneficii!
 

  Natura este farmacia vie de la care ne incarcam cu sanatate,trebuie doar sa stim de unde o luam,cum sa o folosim si cat o folosim!
  Mierea poliflora este o miere completa,obtinuta din nectarul florilor si are proprietatea de a fi un adevarat tratament pentru o multitudine de boli.Albinutele culeg nectarul pe toata perioada verii de la foarte multe flori,in special flori medicinale.Mierea poliflora poate capata calitati terapeutice si in functie de zona de unde este cules necatarul si are un miros puternic ce ne duc cu gandul la un camp de flori proaspat inflorit.
  Am primit spre testare un borcan de miere poliflora Roua Florilor APIDAVA si cateva pliculete,numai bune de pus la ceai si cafea.Daca alta data as fi pregatit multe prajituri si alte dulciuri,astazi am sa va zic ca este departe de mine vremea cand voi mai gati ceva.Am cancer si viata mea este data peste cap.Cand am aflat ca am aceasta crunta boala,am trecut prin toate fazele,de la negare,la depresie si iar la negare.Nimic din ce imi doream eu sa fie bine nu era,nimic nu intorcea timpul sa ma trezesc din cosmarul in care am intrat.Am refuzat la inceput sa merg sa spital,sa ma operez,ma gandeam ca mergand la spital voi recunoaste ca sunt un om bolnav si ca viata mea se scurge mult mai repede decat mi-as fi dorit.Frica a fost mult mai mare decat mine si amenintarile celor ce nu erau implicati m-au facut sa primesc ajutorul medicilor si sa ma operez.Dupa operatie am sperat ca totul s-a teminat si ca ma voi putea trezi din acest cosmar numit cancer,insa nu a fost sa fie,rezultatul analizelor au cazut peste mine ca un traznet si medicii mi-au dat o veste foarte rea si foarte grea,aveam o forma rara de cancer ce se duce foarte repede si ca azi as putea sa fiu bine,sa nu am nimic si a doua zi sa am metastaze in mai multe locuri.Tot frica m-a facut sa accept si chimioterapia si radioterapia si imediat am inceput sedintele de chimio.Dupa prima chimioterapie am vazut si am simtit mana distrugatoare a chimicalelor ce mi-au distrus organismul,am avut dureri de nesuportat,simteam ca mi imi explodeaza fiecare celula a corpului meu si in scurt timp am ajuns o leguma ce nu se mai putea ridica de pe pat.Asa am ajuns sa renunt la aceste metode crunte si sa incerc altceva,sa incerc sa ma vindec cu ajutorul plantelor si a celor care se pricep cum sa le folosesc si cat sa le folosesc.Astazi lupt cu armele mele si cu ajutorul lui Dumnezeu si cred cu tarie ca ma voi vindeca si daca nu ma voi vindeva,macar atat cat voi trai,voi incerca sa traiesc ca un om normal si sa dau celor ce ma iubesc impresia ca sunt bine si sa nu le fac viata grea.
  Astazi si aici voi vorbi despre cateva din retetele mele pe care le pregatesc si le consum pentru sanatatea mea,sper sa le apreciati si sa le folositi si voi doar ca preventie nu ca tratament pentru vreo boala.
 Catina cu miere poliflora Roua Florilor APIDAVA:
  -1 parte miere,
  -3 parti catina(ce a fost cumparata de la munte in perioada verii si congelata).
  Se amesteca si se pun la frigider macar 10 zile,se poate consuma cate o lingura dimineata pe stomacul gol,asa imunitatea organismului va creste si corpul meu va putea lupta singur impotriva celuleor cancerigene.Fiecare dintre voi ar putea consuma pentru o imunitate de fier.


  Afine cu miere poliflora Roua Florilor APIDAVA:
  -3 parti afine( cumparate de la munte in perioada verii,tinuta in pahar la congelator),
  -1 parte miere poliflora.
  Se amesteca si se lasa la macerat timp de 10 zile dupa care se consuma cate o lingura pe zi.Acest amestec lupta impotriva cancerului si a multor boli.Pentru cei care nu stiu este bine sa va zic ca are un efect antidiareic si la nevoie sa luati cate o lingura si problemele va sunt rezolvate.


  Lupta este grea dar nu imposibila asa ca in fiecare zi consum un amestec de miere poliflora Roua Florilor APIDAVA si bicarbonat de sodiu:
  -1 lingurita miere de albine poliflora
  -1/2 lingurita bicarbonat de sodiu.
  Se amesteca bine se se consuma,are un gust placut,mierea dand proprietati nebanuite bicarbonatului.Se stie ca bicarbonatul este alcalin si in combinatie cu mierea efectul scontat este garantat.In momentul cand organismul meu va ajunge la o alcalinitate cu un PH de 7,5 organismul va distruge toate celulele cancerigene.Ajuta la bolile de stomac,la eliminarea viermilor intestinali si la multe alte boli.
 
                                         inainte de contact:
                                          dupa omogenizare:


   Ceai de plante medicinale cu miere poliflora Roua Florilor APIDAVA:
   -2 l.apa,
   -plante medicinale cum ar fi:rostopasca,fructele de padure,roinita,
   -1 lingura miere de albine poliflora,
   -1 lamaie congelata.
   Rostopasca are rol de a distruge celulele cancerigene,lamaia congelata este un adevarat citostatic natural si mierea are rol de a imbunatati toate proprietatile plantelor si lamaii congelate.Acest ceai poate vindeca foarte multe boli si creste imunitatea organismului.





  In speranta ca apreciati incercarea mea de a ma vindeca si incercarea mea de a va face sa apreciati viata si sanatatea inainte de a o pierde,va multumesc ca mi-ati vizitat blogul si va rog sa nu ma judecati.
  Nu lasati pe nimeni sa aleaga pentru voi,nimeni nu va traieste viata,voi sunteti singurii proprietari ai vietii!


 

20 de comentarii:

  1. Multumim pentru retete si multa sanatate draga mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să dea Dumnezeu cu crezul si puterea ta să te faci bine si totul sa fie doar o amintire urâtă,toate rețetele prezentate să-ți fie leac şi însănătoşire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult draga Carmen,viata trebuie traita atat cat ne este dat sa traim,important este sa fim oameni cu suflet bun si sa ne gandim ca acolo sus cineva ne iubeste si ne asteapta sa ne primeasca cu bratele deschise.

      Ștergere
  3. mierea este intr-adevar buna pentru organism dar nu are chiar puteri magice, sa ai grija de tine Brandusa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc din tot sufletul sa te faci bine si ma rog sa ai multa putere si incredere in Dumnezeu.
    Am sa incerc si eu retelele tale caci in ultima perioada ma simt slabita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru ganduri și pentru faptul că ne atragi atentia asupra vieții! Multă sănătate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. DUMITRASCU LACRAMIOARA17 ianuarie 2018 la 20:47

    FRUMOS ARTICOL,FRUMOASA PREZENTARE ,MA INTRISTEAZA FAPTUL CA CA ESTE ADEVARAT CEEA CE AI PREZENTAT REFERITOR LA BOALA,DAR CRED CA TE VEI VINDECA CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI ACESTE MINUNI NATURALE!SANATATE SI MULTUMIM DE RETETE SA FIE DE LEAC LA TOTI !

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre mierea cu catina stiam dar cealalta reteta e noua pentru mine. Intradevar natura ne da o mana de ajutor, trebuie doar sa fim deschisi si sa avem incredere ca totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mierea cu catina o reteta e noua pentru mine. Natura ne da o mana de ajutor, trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine. Doresc ca Dumnezeu sa se aplece asupra suferintei tale si sa te vindece cat mai repede! Te
    imbratisez cu multa caldura sufleteasca draga mea albinuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. In aceasta perioada critica pentru tine este important sa simti ca-ti suntem aproape, ca-ti dorim insanatosirea. Toate gandurile nostre bune se indreapta catre tine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc tuturor pentru toate gandurile bune,inseamna foarte mult pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Te felicit Brandusa pentru ca esti puternica si lupti pentru viata ta. Iti doresc multa sanatate. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mierea are extrem de multe beneficii pentru sanatete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti doresc multa sanatate si sper sa te vindeci cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sanatate multa Brandusa! Ai drepatate plantele si mierea sunt sanatate curata!

    RăspundețiȘtergere
  15. In primul rand iti doresc sa nu-ti pierzi speranta si sa incerci orice. Te apreciez si propunerile tale fac bine oricui. Combinatiile dinte acele fructe si miere sunt bune pentru oricine. Cand apare catina am sa-mi fac si eu o combinatie de genul

    RăspundețiȘtergere
  16. Sanatate multa, si te rog nu uita ca puterea vindecarii sta in credinta ta, si in magia sufletului nostru....Restul sunt doar intamplari care ne vin in sprijin. Ma bucur ca ne impartasesti prin ce treci, si-ti doresc tot binele din lume! Mierea este un aliment viu, dar pentru problema ta este obligatoriu sa consumi si alte produse ale stupului anti-tumorale:pastura si propolis.

    RăspundețiȘtergere
  17. Brindusa, iti doresc din tot sufetul sa treci cu bine peste aceasta grea incercare. Te stiu un om cu credinta, un om puternic si asta te va ajuta. Iti doesc sa-ti gasesti leacul cel mai bun. Sut sigura ca aceasta miere va contribui si ea in bine la starea ta de sanatate. Catina cu miere poliflora Roua Florilor APIDAVA o voi folosi si eu, inca nu am folosit aceasta reteta dar folosesc cu scortisoara, cu lamaie. Sa ne fie de leac.

    RăspundețiȘtergere