Rulada de zarzari:)
Ingrediente:
-1 pachet aluat foietaj,2x400 gr.,
-400 gr.gem de zarzari,
-50 gr. seminte de mac,
-1 galbenus,
-1 lingura ulei.
Mod de preparare:
-Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru,se pune gem peste foaie si se intinde usor,se presoara mac,se ruleaza si se pune in tava in care s-a pus hartie de copt.Se repeta actiunea si la a doua rulada.
-Intr-o canita se pune galbenusul de ou si uleiul,se omogenizeaza si se ung ruladele,se presoara cu mac si se dau la cuptorul deja incalzit,la foc potrivit.Cand sunt rumene este semn ca sunt gata coapte.Sa aveti pofta dragilor!
un desert savuros arata super bine
RăspundețiȘtergerece interesanta la gust trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergerearata delicios
RăspundețiȘtergere