sâmbătă, 9 iulie 2016
Ciorba cu afumatura
Ciorba cu afumatura:)
Ingrediente:
-1 kg.cartofi noi,
-2 cepe,
-1 morcov,
-1 radacina de pastarnac,
-1 gogosar,
-1 kg.piept afumat de porc,
-2 linguri pasta de tomate,
-300 ml bors acru,
-2-3 linguri ulei,
-1 legatura de leustean,
-sare dupa gust.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit cu cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de porc afumat,taiat cuburi si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si cand isi schimba culoarea se opreste focul.
-Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare,se adauga morcovul tocat,gogosarul tocat,pastarnacul tocat si ceapa prajita cu afumatura si se lasa la fiert la foc potrivit.Cand toate sunt fierte,se adauga pasta de tomate,se potriveste de sare si bors,se mai trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Se presoara cateva fire de leustean verde.Sa aveti pofta dragilor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Looks so delicious!
RăspundețiȘtergereI`m following ur blog with a great pleasure via GFC
Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com
thanks my dear!
ȘtergereImi place mult ciorba de afumatura. :-*
RăspundețiȘtergereCe frumos, ai pus ciorbita in strachina de lut! Pe langa ca arata imbietor mai este si imbracata in straie traditionale.
RăspundețiȘtergere