vineri, 27 februarie 2015

Din dragoste pentru Brianna



 Din dragoste pentru Brianna!

 Inima unei femei se schimba pentru totdeauna in momentul cand devine mama,prioritatile sale sunt altele,nu mai este ea sau sotul ei pe primul loc,pe primul loc in viata ei devine copilul.Acum nu ca ar scadea in intensitate iubirea fata de sot ,departe de mine acest gand ,insa o mama poate darui iubire nemasurata tuturor la fel de puternica .Cu iubirea ei ar fi in stare sa mute si muntii pentru a-si apara micul ei sufletel si de ce nu intreaga familie.

 Dar ce te faci cand copii cresc mari si isi iau zborul spre noi orinzonturi ,iar tu ca mama ramaii in pragul casei privind cu inima franta de durere.Ce iti ramane de facut ,cui dai iubirea care iti inunda sufletul si da afara clocote de durere iar in inima ramane un gol care crezi ca nu se va umple nicicand ?
 Iti gasesti noi pasiuni,iti gasesti acel ceva de care te legi sa ramaii ancorata in realitate si sa nu se piarda sensul vietii!

 Cand copii tai  devin la randul lor parinti si aduc pe lume mici ingerasi inima de mama se trezeste la viata si din dragoste pentru aceste mogaldete de oameni incepi sa faci ceva pentru ei,incerci sa le daruiesti sufletul tau  si  iubiirea devine parca mai puternica decat pentru copii tai.

 Luminita a inceput sa crosetetze mici lucrusoare din dragoste pentru Brianna ,nepotica sa.A crosetat pulovarase,caciulite,fulare,botosei si fel de fel de alte minunatii pe care le daruieste cu drag fetitei cu parul balai.Fetita insa a crescut si Luminita nu s-a mai putut opri din crosetat ,a facut din asta o mare pasiune cu care isi umple timpul si care o ajuta sa mearga mai usor pe drumul vietii si uite asa casa ei a devenit un adevarat atelier de crosetat.

 Daca cineva are copilasi sau nepotei  pe care vor sa ii rasfete si printre pasiunile lor nu se numara si crosetatul ,atunci Luminita este aici.Eu am sa postez cateva poze cu lucrusoare si daca va doriti apasati pe poza si intrati pe profilul ei .Un simplu mesaj va poate ajuta sa indepliniti un vis pentru copii vostri ,pentru nepotei sau pur si simplu sa daruiti cuiva drag!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1569414676671963&set=pb.100008103368053.-2207520000.1425043927.&type=3&theater














 Si toate  din iubirea pentru Brianna!

3 comentarii:

  1. Brianna este o fata norocoasa sa aiba asa o bunica cu talent la crosetat si daca acum dulapiorul ei e plin de lucrusoare facute cu dragoste, poate sa "imprumute" mainile harnice si altor copii ce nu au fost la fel de norocosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aghinitei Maria4 martie 2015 la 00:07

    Minunate lucrusoare, trebuie rabdare , dar si mult talent! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe produse felicitarii pentru articol

    RăspundețiȘtergere