luni, 23 februarie 2015

Pui indian cu ananas, miere si ardei iute




  Pui indian cu ananas, miere si ardei iute:)

  Reteta Maggi !

  Ingrediente:

-1 kg.pulpe pui superioare,
-1 cutie compot de ananas,
-1 lingurita de miere,
-2 linguri de soia,
-2 cepe,
-1 ardei iute,
-1 lingura maggi intensavor cu gust de legume,
-1 canita de orez,
-50 ml.ulei.


 Mod de preparare:
 Se taie carnea in  bucati si se pun in tigaie cu ulei,se prajesc cateva minute la foc iute,adaugam o ceapa taiata in bucati  mari , ardeiul iute taiat felii fine si lasam sa se patrunda ceapa bine ,apoi adaugam bucatile de ananas ,mierea ,maggi secretul gustului si siropul de ananas.Cand siropul scade adaugam soia,amestecam usor si oprim focul.
 Intr-un vas  punem o ceapa la prajit cu putin ulei,eu am pus grasime de pasare de tara sa dea o culoare deosebita la orez. Cand ceapa este translucida adaugam orezul spalat cu apa rece,adaugam o lingurita de maggi si fierbem orezul foarte bine.Orezul va fi garnitura la carnea de pui.Pofta buna!















4 comentarii:

  1. o reteta savuroasa si exotica felicitarii arata foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine, deci trebuie sa fie foarte buna mancarea asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. pui cu ananas un deliciu culinar felicitarii

    RăspundețiȘtergere