luni, 9 februarie 2015
Mancarica de ceapa cu limba de porc
Mancarica de ceapa cu limba de porc:)
Ingrediente:
-1,5.kg.limba de porc,
-4-5 cepe potrivite,
-2 cutii rosii marca sun food,
-1 lingura maggi secretul gustului cu gust intensavor de legume,
-1 varf de cutit de piper macinat,
-3 foi de dafin,
-2 morcovi,
-2 radacini de patrunjel,
-2 radacini de pastarnac,
-1 lingura de faina de grau,
-1 ardei gras rosu.
Mod de preparare:
Pentru pasta de rosii:
Se pun conservele in robot,le mixam bine ,adaugam o lingura de faina de grau ,o canita mica de apa si omogenizam bine compozitia.
Pentru mancarica:
Se pune apa la fiert intr-o oala ,cand apa clocoteste punem cate o limba in apa pentru cateva secunde ,apoi o scoatem si o curatam de pielita,facem asa cu toata cantitatea.Le clatim cu apa rece ,le taiem felii si le punem intr-o oala la fiert,peste carne adaugam radacinoasele date prin razatoare,ardeiul tocat marunt si ceapa tocata,adaugam maggi ,apa cat cuprinde,foi de dafin,piper macinat,punem un capac pe oala si fierbem totul la foc mic,se poate fierbe si la cuptor.Cand totul este fiert adaugam pasta de rosii si amestecam cateva minute ,apoi oprim focul.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Gustoasa mancarica ! (y)
RăspundețiȘtergereo mancare sanatoasa plina de savoare
RăspundețiȘtergerearata minunat superba reteta ta felicitarii
RăspundețiȘtergeremincarica mea preferata cu mamaliguta merge la fix
RăspundețiȘtergere