marți, 18 noiembrie 2014

Povesti de sarbatori cu Promoterul Fan Brânză



  Povesti de sarbatori cu Promoterul Fan Brânză!



 Ei dragilor, fiindca tot se apropie cu mare viteza luna decembrie si fiindca luna decembrie este luna cadourilor este cazul ca cei mai mari fani ai branzei sa se astepte la daruri din partea promoterului ,care este cel mai mare fan branza de pe aceasta planeta!
 Nu putea tocmai el sa lipseasca la acest sfarsit de an din casele noastre , din magazinele noastre preferate de branzeturi si de la mesele noastre.
 S-a gandit ce s-a gandit si s-a hotarat ca in acest an, el va fi Mos Nicolae si cine stie ce va mai fi, daca cei care iubim atat de mult branzeturile si derivatele din branza vom fi in stare sa il primim cum se cuvine si ii vom arata cat de mari fan branza suntem, poate tot el va fi si Mos Craciun.Acum cum sa va zic,Mos Nicolae poate fi mai usor,caci Mos Nicolae poate imbraca haina verde de promoter,dar Mos Craciun nu poate imbraca decat haina rosie.Insa  va zic un mic secret,Mos Craciun poate avea un spiridus de culoare verde care va testa calitatea noastra de fan branza si cine stie daca suntem cuminti mesele noastre vor arata fabulos in ziua de Mos Nicolae si in ziua magica a Craciunului.


 Iata deci pe Mos Nicolae deghizat in fan branza sau invers ,nici eu nu mai stiu ,am pierdut sirul povestii ,insa ceva pe aici o fi !




 Fiecare cadou pregatit de "Mos Nicolae" alias promoterul sugubat, fan branza este asezat pe tava si fiecare fan,dar fiecare fan adevarat trebuie sa recunoasca dupa miros in care dintre cadouri se afla cascavalul afumat cu fum de fag.Daca nu ghiceste atunci va primi de la Mos Nicolae" o nuielusa cadou fiindca nu a fost cuminte ,nu este fan branza adevarat si nu poate mirosi de la o posta cascavalul afumat cu fum de fag,cascavalul cel mai bun!


  Si cum vremea trece iute si secundele se macina in moara timpului ,a venit si seara magica a Craciunului si spiridusul nostru ,promoterul nostru ,marele iubitor de branza este la datorie alaturi de Mos Craciun si doreste ca iubitorii de branza sa ghiceasca unde se afla minunatul  cascaval afumat cu fum de fag.Daca fanii nu au mirosul fin, inseamna ca nu sunt fani adevarati .Ei nu vor fi alungati ,caci seara de Craciun aduce daruri si pentru cei obraznici si nerecunoscatori ai mirosului de cascaval afumat cu fum de fag . Pentru ei Spiridusul fan branza a pregatit cate un cadou din tolba Mosului exact cum a fost menit in scrisoarea Mosului!







                                            Citeste scrisoarea:)

 Cei care vor recunoste unde se afla cascavalul afumat cu fum de fag vor avea masa imbelsugata cu branza adevarata de la DELACO data!







 Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!

9 comentarii:

  1. Pot să vin cu ajutoare? Daca vin cu Bobby, cățelul meu, sigur găsesc cașcavalul din prima încercare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa tot fim colindati de Mosi din astia si mai ales ca noi suntem fani branza ! Cascavalul afumat cu lemn de fag il mirosim de la o posta !

    RăspundețiȘtergere
  3. dumitrascu lacramioara18 noiembrie 2014 la 10:26

    felicitari pt articol!foarte frumos!-foarte bune produsele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc ca anul acesta Mos Craciun ,sa puna in sacul sau si cateva roti de cascaval,pe langa cadourile traditionale.Pentru ca produsele Delaco sunt adevarate cadouri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat produs traditional cascavalul afumat in fag, as dori sa vina in sacul lui Mos Craciun si pe hornul meu in seara de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  6. este absolut delicios cascavalul afumat in fag si este si pe lista mea de Craciun ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,

    Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

    In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

    Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

    Te asteptam sa te inscrii !

    Multumim !

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sint fan brinza superb articolul imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere