luni, 3 noiembrie 2014

Sheinside vine cu reduceri de Thanksgiving day


 Thanksgiving day ,adica Ziua Recunostintei pe romaneste se sarbatoreste de catre americani in a patra zi de joi din luna noiembrie.Este sarbatoarea care, mai mult decat oricare alta, incepe si se incheie cu mancare. Curcan, cartofi, porumb si diverse umpluturi, toate reprezinta sinonime ale acestei zile.Insa o asemenea sarbatoare are nevoie de imbracaminte de buna calitate si Sheinside ne ajuta mult,oferindu-ne tot ce este mai bun in materie de moda .
 Nu se poate sarbatori fara sa fii pregatit din toate punctele de vedere ,mancare buna ,imbracaminte potrivita sezonului si potrivita unei asemenea petreceri in familie .Reducerile sunt foarte importante si se merita sa ne anuntam prietenii si rudele sa nu piarda asemenea promotie.


 Pulover negru in forma de V la gat cu margini albe ce ofera un contrast puternic si da o nota de eleganta persoanei care va purta acest articol vestimentar,foarte potrivit anotimpului rece din luna noiembrie si potrivit acestei sarbatori numite Ziua Recunosctintei sau mai bine zis Thanksgiving day. Reducerea este de 40% si vom plati doar 26,19 US$ in loc de 43,98 US$.


http://www.sheinside.com/Black-Deep-V-neck-Long-Sleeve-Contrast-Striped-Trim-Sweater-p-182318-cat-1734.html?aff_id=1285




Cardigan cu maneci lungi libere,o vestimentatie de senzatie,care imi place foarte mult si care pune in evidenta feminitatea ,frumusetea acelei persoane care o poarta.Modelul impletiturii este deosebit,culoarea este superba si forma acestui articol este foarte potrivita pentru o mare reuniune in familie.Reducerea este de 19% si vom plati pentru  acest articol doar 21,67 US$ in loc de 26,67 US$.



http://www.sheinside.com/Apricot-Long-Sleeve-Loose-Cable-Knit-Cardigan-p-188644-cat-1734.html?aff_id=1285



Haina scurta cu maneci lungi si largi ,cu guler lasat pe spate si cordon in talie.Modelul este pe placul meu si potrivit ultimei luni de toamna si mi se pare foarte potrivit unui petreceri asa importante.Ce sa mai vorbim despre pret care te lasa pe spate.45 US$ in loc de 51 US$,cu o reducere de 12 %.

http://www.sheinside.com/Apricot-Lapel-Long-Sleeve-Belt-Coat-p-187937-cat-1735.html?aff_id=1285







Thanksgiving day is coming!

Do not stop your steps of Thanksgiving!

25% OFF OVER US$50.

Code:pretg25

5 comentarii:

  1. superb pulovarul negru imi place mult felicitarii pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  2. Haina scurta bej este foarte eleganta... pacat ca nu au si marimi mari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plce puloverul negru este frumos si V-ul ii da o nota placuta . bine punctat in articol1 <3

    RăspundețiȘtergere
  4. este un pulover sicfelicitari si mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  5. puloverul negru este superb minunat articol

    RăspundețiȘtergere