luni, 24 noiembrie 2014
Cochiglioni rigati
Cochiglioni rigati :)
Ingrediente:
-2 cepe,
-1 ardei iute,
-50 ml.ulei,
-200 gr.carnati uscat ,
-1 piept de pui (500 gr),
-2 linguri pasta de tomate,
-500 gr.cochiglioni rigati,
- lingura maggi secretul gustului cu gust de legume.
Mod de preparare-
Se curata ceapa ,se toaca si se pune la prajit in tigaie cu ulei,peste ceapa adaugam carnatii taiati in felii subtiri si ardeiul iute taiat fin.Cand ceapa este patrunsa bine adaugam pieptul de pui taiat cuburi ,amestecam din cand in cand si lasam sa se patrunda bine ,adaugand maggi secretul gustului.Cand pieptul este gata adaugam pasta de tomate .Daca pasta este prea consistenta adaugam si o cana de apa si lasam cam 5 minute sa fiarba ,apoi adaugam pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj ,lasam cateva minute sa se patrunda si oprim focul.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
bun.f.bun arata bine si reteta e simpla.o sa fac si eu.multumim de retetele minunate!
RăspundețiȘtergeredelicioasa o reteta plina de savoare
RăspundețiȘtergerece bine arata...voi incerca si eu
RăspundețiȘtergerePot incerca?
RăspundețiȘtergerePoti Dana ,acum depinde ce vrei ,sa le mananci sau sa le pregatesti:)
Ștergereo seara delicioasa pentru intreaga familie
RăspundețiȘtergere