vineri, 18 iulie 2014

Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya

-Va doriti un stil  de viata sanatos si armonios?

-Daca va doriti cu adevarat  atunci este bine sa fim oameni echilibrati in gandire ,sa incercam sa adoptam un stil de viata cat mai sanatos,din care sa nu lipseasca alimentatia corecta,miscarea si gandirea pozitiva !

Astazi am sa va prezint un produs minune, spirulina naturya ,un produs bogat in proteine si fier care este recomandat in imunizarea organismului ,pe perioada sarcinii sau dupa interventii chirurgicale .

Spirulina(cyanobacteria) este o alaga de culoare verde albastrie ,sub forma de spirala si se foloseste de foarte mult timp.Prima sa folosire a fost inregistrata in anul 1521 de catre un soldat din armata lui Hernan Cortez ,pe numele Bernal Diaz del Castillo.

Daca dorim sa consumam spirulina este bine sa fim informati corect si sa alegem o sursa organica ,altfel riscam  sa consumam produse cu grad ridicat de nitriti si aditivi si sa nu aiba acelasi efect asupra organismului nostru.

Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya

-Este cultivata in bazine, in aer liber,unde apa limpede si soarele permit ca algele sa se impulteasca rapid,daruindu-ne o sursa naturala bogata in proteine,vitamine si minerale.Se recomanda in special persoanelor vegetariene datorita continutului ridicat de fier,insa este foarte bogata si in vitamina B12.Eu o consum pentru imunizarea organismului si pentru refacerea naturala a ficatului.

Beneficiile spirulinei Naturya pentru sanatatea noastra-

-are efect antiinflamator,

-contine omega 3-6-9,

-este bogata in clorofila ,ajuta in eliminarea toxinelor din sange si intarirea sistemului imunitar,

-concentratia mare de fier usor asimilabil este bun in timpul sarcinii sau in anemii,

-contine vitaminele B1(tiamina),B2(riboflavina),B3(niacina),B6(piridoxina),B9(acid folic),vitamina C,vitamina D,vitamina A si vitamina E,

-este bogata in minerale - calciu,crom,cupru,fier si magneziu,

-are capacitate mare de absorbtie a radicalilor de Oxigen,cu un nivel ORAC de peste 24000,de 4x mai mare ca nivelul afinelor,

-poate contracara si elimina metalele grele din organism,

-poate creste rata de ardere a grasimilor din organism.

Spirulina Naturya se poate consuma amestecata cu apa insa nu are un gust prea placut si de aceea eu o recomand sa fie consumata in amestec sucuri de fructe ,obtinand astfel un smooth delicios ,racoritor si cu proprietati importante asupra sanatatii noastre!

Vegis ne sta la dispozitie cu o gama variata de produse Naturya care consumate in mod regulat ne ofera sanatatea de care avem noi nevoie.

Sanatatea de la natura!


 

 


 

5 comentarii:

  1. Aghinitei Maria18 iulie 2014 la 04:17

    DA si eu iau spirulina pt. imunitate . Este f. eficienta ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara18 iulie 2014 la 10:03

    ...este foarte buna!naturala.eficienta si pret acceptabil!..

    RăspundețiȘtergere
  3. SPIRULINA E MINUNATA / DACA DOZA E REGULATA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Spirulina Pulbere Organica CONTINE CALCIU SI MAGNEZIU ESTE NATURALA ESTE BENEFICA PENTRU ORGANISM

    RăspundețiȘtergere
  5. SPIRULINA ESTE EFICIENTA PENTRU IMUNITATE ESTE este bogata in minerale - calciu,crom,cupru,fier si magneziu,NECESARUL NOSTRU DE ZI CU ZI E ASIGURAT

    RăspundețiȘtergere