luni, 7 iulie 2014

Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi:)

Ingrediente-
1 kg.pastai proaspete,
1 ceapa,
4 catei de usturoi,
1 lingura maggi secretul gustului
MAGGI Romania
2 linguri de smantana,
50 ml.ulei,

Mod de preparare-
se curata pastaile de capete ,se spala si se pun la fiert,cat se fierb pastaiile curatam ceapa ,o tocam si o prajim,cand pastaiile sunt fierte le punem peste ceapa prajita ,adaugam maggi secretul gustului ,50 ml.zeama de la fierberea pastailor si lasam cateva minute sa fiarba,atata timp cat se evapora zeama,apoi oprim focul.Curatam cateii de usturoi si ii pisam bine in mojar cu putina sare,apoi adaugam smantana ,mestecam bine si turnam peste pastai.Se serveste cu mamaliguta pregatita din malai
Gold Maya
Pofta buna!








4 comentarii:

  1. delicioasa si gustoasa o reteta de vis

    RăspundețiȘtergere
  2. Aghinitei Maria7 iulie 2014, 12:41

    delicioasa si eu am facut pastai, dar fara mamaliga (e prea cald)

    RăspundețiȘtergere