luni, 27 februarie 2023

Friptura de gasca in sos de mustar

 

 

  Friptura de gasca in sos de mustar! 


  Ingrediente:

  -4 pulpe de gasca;

  -2 pipote de gasca;

  -100 gr.mustar cu aroma de coniac;

  -100 gr.bulion de gogosari;

  -1 lingurita sare;

  -1 varf de cutit de piper macinat;

  -250 ml.apa.

  Mod de preparare:

  -Se pune intr-un castronel mustarul,bulionul de gogosari,sarea,piperul si se omogenizeaza compozitia.

  -Se pune carnea in tava,se ia cu lingura compozitie de mustar si se unge bine carnea apoi restul de compozitie se toarna in tava,se adauga apa,se pune capac si se da tava la cuptor la foc mare pana cand carnea este bine facuta.Cand se dezlipeste carnea de pe os inseamna ca este facuta.Se poate servi cu muraturi si mamaliguta.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa,o adevarata delicatesa culinara!


 






 

Un comentariu: